Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του ΣΕΜΑ (3/3/2015)

logo sema ΣΕΜΑ

LOGO sema m sizeΠρόεδρος του ΣΕΜΑ επανεξελέγη ο κ. Γιώργος Καραβίας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα, που αναδείχθηκε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, συνεδρίασε προχθές προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και στο πλαίσιο αυτού, επανεξελέγησαν: αντιπρόεδρος ο κ. Γιώργος Κούμπας, γενική γραμματέας η κ. Ευγενία Καφφετζή και ταμίας ο κ. Κωστής Αλφιέρης. 

Υπενθυμίζεται ότι ως μέλη στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΜΑ συμμετέχουν ο κ. Θεοφάνης Παπανικήτας, ο κ. Ιωάννης Ξηρογιανόπουλος, η κ. Θεοδώρα Οικονομοπούλου, η κ. Βασιλική Δράκου και ο κ. Δημήτριος Τσεσμετζόγλου.

Ο κ. Γιώργος Καραβίας, με αφορμή την επανεκλογή στη θέση του προέδρου του ΣΕΜΑ, ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την υποστήριξή τους, και δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του για την ενίσχυση του θεσμού του Μεσίτη Ασφαλίσεων. Όπως τόνισε ο ίδιος, “στις προτεραιότητες της επόμενης διετίας περιλαμβάνονται η ομαλή προσαρμογή των μεσιτών ασφαλίσεων στο νέο εποπτικό περιβάλλον, η ανάληψη νέων δράσεων ενίσχυσης της ασφαλιστικής παραγωγής, η συνδρομή του κλάδου σε κάθε πρωτοβουλία της αγοράς προς τόνωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα πολίτη και η εξασφάλιση ενός εποικοδομητικού και πάνω απ΄ όλα ειλικρινούς διαλόγου με την πολιτεία για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων της ασφαλιστικής αγοράς και ειδικότερα των μεσιτών ασφαλίσεων”.

πηγή ΣΕΜΑ