Συμμετοχή στο no finish line Athens

nfl-500-350

nofinishline-pic-400x255Η EUROBROKERS συμμετείχε με επιτυχία με μία ομάδα εργαζομένων της στο πρώτο No Finish Line που διοργανώθηκε στην Αθήνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρουν στο δελτίο τύπου οι διοργανωτές:

«Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου, το No Finish Line, ένας μοναδικός στο είδος του αγώνας που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο αθλούμενους και μη, από το 2017 έρχεται και στην Ελλάδα από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό No Finish Line International σε συνεργασία με το Διεθνές Ίδρυμα Ολυμπιακής & Αθλητικής Παιδείας.

Ο μοναδικός αγώνας τρεξίματος και βαδίσματος χωρίς σταματημό, θα διεξαχθεί στην Αθήνα επί πέντε συνεχόμενες ημέρες (90 ώρες) από 26 έως 30 Απριλίου 2017 και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 20.000 κόσμο, αφού θα είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό-αθλητικό-ψυχαγωγικό γεγονός της άνοιξης στην Αθήνα.

Στο No Finish Line Athens, oι συμμετέχοντες περπατούν και τρέχουν όπως μπορούν, όσο μπορούν, όποτε μπορούν, όταν μπορούν και όσες φορές μπορούν, για να συμβάλουν με τα χιλιόμετρά τους στην συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού, το οποίο διατίθεται για την υλοποίηση προγραμμάτων που έχουν να κάνουν με τα παιδιά.»

nofinishline-athens-eurobrokersΜε την ολοκλήρωση του πρώτου No Finish Line της Αθήνα ο εμπνευστής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο, ο Γάλλος  Philippe Verdier, δήλωσε ότι «Το No Finish Line της Αθήνας είναι το καλύτερο στον κόσμο»! τονίζοντας ότι κανείς άλλος αγώνας NFL, δεν γνώρισε την πρώτη φορά διεξαγωγής του, τόσο μεγάλη επιτυχία!

Η λήξη του αγώνα, το μεσημέρι της Κυριακής, βρήκε τους χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος, να έχουν καλύψει συνολικά 50.903 χιλιόμετρα και να προσφέρουν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί» 25.451,5 ευρώ, ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ στην Ελλάδα, από φιλανθρωπικό αγώνα κάθε μορφής.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται στους χιλιάδες μετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, που πήραν μέρος και τρέχοντας ή περπατώντας πρόσφεραν χρήματα για τη σίτιση παιδιών από άπορες οικογένειες.

Περισσότερα