Θεατρική χορηγία EUROBROKERS

aeistinnΣτο πλαίσιο δράσεων της  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της EUROBROKERS και της ευαισθησίας  που έχει σε θέματα πολιτισμού,  συμμετέχει ως χορηγός στη θεατρική παράσταση με τον τίτλο: Άλφα εις την ν «Όταν η ψυχή συναντάει το σύμπαν».

 

Το έργο  παρουσιάζεται στο ιστορικό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» που πλέον έχει μετονομαστεί σε «Σταθμός».

Η παράσταση  είναι μια θεατρική παραγωγή της καλλιτεχνικής ομάδας »ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ» – της οποίας δραστηριότητα είναι οι διοργανώσεις καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και οι παραγωγές θεατρικών / κινηματογραφικών έργων – σε συνεργασία με την «ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ«.

 

Αναλυτικότερα όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της EUROBROKERS:

Στο πλαίσιο δράσεων της  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας μας αλλά και της ευαισθησίας  που έχει η εταιρεία μας σε θέματα πολιτισμού,  αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σαν χορηγοί στη θεατρική παράσταση με τίτλο Άλφα εις την ν  «Όταν η ψυχή συναντάει το σύμπαν»,  με την αγορά προπληρωμένων εισιτηρίων. Το έργο  έχει ήδη  ξεκινήσει στο ιστορικό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» που πλέον έχει μετονομαστεί σε «Σταθμός».

Η παράσταση  είναι μια θεατρική παραγωγή της καλλιτεχνικής ομάδας «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ» – της οποίας δραστηριότητα είναι οι διοργανώσεις καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και οι παραγωγές θεατρικών / κινηματογραφικών έργων – σε συνεργασία με την «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ». Μέγας υποστηρικτής αυτής, είναι η «Ελληνική Μαθηματική Εταιρία» και η «Λεόντειος  Σχολή».

  • Στο θεατρικό έργο, θίγονται προβλήματα των επιχειρήσεων σε σχέση με το οικονομικό – φορολογικό πλαίσιο που αποφασίζει για τον τρόπο λειτουργίας τους και παράλληλα, τονίζει τον σημαντικό ρόλο που «παίζουν» οι επιχειρήσεις για την οικονομία και ευημερία της κοινωνίας μας.
  • Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επίδραση που έχει η Πολιτική στην Οικονομία και στοχεύει στην καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης. Τονίζει την αξία της ιδιωτικής ασφάλειας με ένα πρωτότυπο τρόπο, χιούμορ και σάτιρας, δείχνοντας την ανυπαρξία λειτουργίας των ασφαλιστικών ταμείων και τον ρόλο που παίζει η ιδιωτική ασφάλεια στην ζωή και στην οικονομία.
  • Απώτερος στόχος και σκοπός της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι η προώθηση πνευματικών έργων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό καθώς και το «πάντρεμα¨ της θεατρικής αγωγής και της επιστήμης.
  • Έχει «στηθεί» ένα μικρό «πλανητάριο» με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις ανάγκες της παράστασης.
  • Τα κείμενα της παράστασης έχει επεξεργαστεί η θεατρολόγος, κα Βίκυ Λιακοπούλου.
  • Την παράσταση επιπλέον θα υποστηρίξει, η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, κα Μ. Κεσεσίογλου και το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα.

Ο στόχος της συμμετοχής μας σε αυτή την εκδήλωση είναι διπλός: 

Ο πρώτος  στόχος αφορά  στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρείας μας και τη συμβολή μας στα καλλιτεχνικά δρώμενα και ο δεύτερος στόχος στην υποστήριξη μιας ξεχωριστής προσπάθειας, μιας πρώην συναδέλφου μας, της Γεωργίας Γιαμπουράνη – ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ»   και της αδελφής της Κωνσταντίνας Γιαμπουράνη, η οποία εκτός από ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας είναι και η συγγραφέας του έργου.  Η  σκηνοθεσία είναι της Μαρίας Τσαρούχα με την πρωτοποριακή της  μέθοδο PERCEPTUAL ACTING AND DIRECTING.